
Recept:
2 krukor swegro romansallat
5 st quornfiléer*
1 vitlöksklyfta - pressad
1 dl parmesanost - riven
1 msk citronsaft
1 äggula
1 dl olivolja
1-2 paket brödkrutonger
*kan varieras med, lax, 5 st sardellfiléer, kyckling eller annat.
Stek quornfiléerna gyllenbruna, låt svalna. Tärna och lägg i en skål med romansallaten.
Mixa vitlök, äggula, parmesan, citron och peppar i matberedare.
Häll i oljan i en tunn stråle så dressingen inte spricker.
Häll dressingen över Romansallaten & quornfilén och blanda noga.
Strö över brödkrutonger.
Häll i oljan i en tunn stråle så dressingen inte spricker.
Häll dressingen över Romansallaten & quornfilén och blanda noga.
Strö över brödkrutonger.
(bilden är tagen från http://www.tasteline.com/recept/ceasarsallad)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar